KNÉDLI-lak

Bemutatkozás

Árak, szolgáltatások

Információ és foglalás

Megközelíthetőség

Aktualitások

Fénykép album

Kapcsolat

Vendégkönyv

Programok

Hasznos linkek

Knédli a facebook-on

Knédli blog

Knédli honlap

 

   

 

 

 

Programok

Túra

 

Kultúra

 

Wellness

Kerékpáros és gyalogtúrák, kimeríthetetlen lehetőségek. A Bükk hegység Magyarország legnagyobb átlagmagasságú hegysége 900-as csúcsokkal és gyönyörű kilátást nyújtó, a fennsíkot őrző, "kövekkel". Egyedi igények szerint szervezünk vendégeinknek túrákat a hegység legszebb részeire.

 

Valaha ősember lakta barlangok Lillafüreden és Répáshután, a nehézipar kezdeteit őrző Őskohó, védvárak a Bükk körül, Egerben és Diósgyőrben, üveghuta a Hór-völgyben, irodalmi emlékhelyek és tájak melyek művészeket ihlettek.

 

A Bükk sok lehetőséggel kényezteti a vizek és wellness kedvelőit. A híres miskolci Barlangfürdő, Egerszalók gyógyvize, Eger szép strandja és törökfürdője, a lillafüredi Palotaszálló wellness klubja mind-mind karnyújtásnyira van csak Répáshutától.

Képek >

   
         

Vendégeinknek szívesen állunk rendelkezésére helyi információkkal valamint program ajánlatokkal. Gyalogtúrákat igény szerint szervzünk a Bükk legszebb helyeire.

 

Még több program a

Knédli blog-on

További információért keresse fel linkgyűjteményünket is.

 

Bor, gasztronómia

 

Téli sportok, egyéb

 

Répáshutáról két nagy borvidékünk is könnyűszerrel elérhető. Eger, a vörös borok területe míg Tokaj a világon legismertebb borunk hazája. Ezen a vidéken nem probléma megszervezni a borkóstolást vagy betérni egy jó étterembe ebédelni, vacsorázni.

 

Sajnos a telek nem nagyon kényeztetik el a téli sportok barátait, de ha van hó akkor Bánkút, hazánk legnagyobb sícentruma, várja vendégeinket.

Horgászni a közelben (Lillafüred, Lázbérc, Egeszalók)  lovagolni akár Répáshután is lehet.

         
         

E-mail:

vendeghaz@knedli.com

Telefon:

+36 30 982 0024

 

+36 30 227 2291

Cím:

3559 Répáshuta

 

Kossuth utca 29.

Knédli web design