KNÉDLI-lak

Bemutatkozás

Árak, szolgáltatások

Információ és foglalás

Megközelíthetőség

Aktualitások

Fénykép album

Kapcsolat

Vendégkönyv

Programok

Hasznos linkek

Knédli a facebook-on

Knédli blog

Knédli honlap

 

   

 

 

 

KNÉDLI-lak információk

Néhány tanács és ötlet a Bükkbe utazóknak:

- A hegyekben az esték még nyáron is hűvösek lehetnek. Hozzanak magukkal meleg ruhát és pizsamát. Ez a gyerekeknek különösen fontos.

- Néhány program ötlet esős napokra: barlanglátogatás Lillafüreden vagy Aggteleken, fürdés a tapolcai Barlangfürdőben vagy az egerszalóki új wellness fürdőben, városlátogatás Miskolcon, Sárospatakon, Egerben, Tokajban.

- Vártúrák: Északi várak útján

- Kevésbé ismert program lehetőségek: Erdőtelek arborétum, Sirok vár, Tisza-tó.

- Körtúra autóval: Répáshuta - Lillafüred - Garadna - Szentlélek - Mályinka - Dédestapolcsány - Nagyvisnyó - Szilvásvárad - Bélapátfalva - Szarvaskő - Eger - Felsőtárkány - Répáshuta.

- Figyelem: a sorompóval és/vagy behajtani tilos jelzéssel ellátott hegyi utakra gépjárművel behajtani kizárólag úthasználati engedéllyel lehet (még akkor is ha a sorompó nyitva van!). Az erdészeti földutakra gépjárművel behajtani szigorúan TILOS. A rendőrség és a Bükki Nemzeti Park rendszeresen ellenőriz és büntet! Inkább túrázzunk gyalog vagy kerékpárral.

2008. Húsvét – Megnyílt a Knédli vendégház

A havas időjárás nem vette el vendégeinktől a kiránduló kedvet. Felkeresték az ősember által valaha lakott Balla barlangot, szánkóztak és hóembert készítettek a kertben. A nyuszi is a havas bokrok alá hozta el a meglepetést a gyerekeiknek. Képek itt.

Bükk hegység - holdviola

Holdviola séta

Április végén, május elején virágzik a csodálatos illatú holdviola. Rövid sétával a virágillatok szerelmesei egy elvarázsolt völgybe juthatnak, amit a holdviola illata tölt be. Iratkozzon fel e-hírlevelünkre és a részletekről értesítjük.

   
 

E-mail:

vendeghaz@knedli.com

Telefon:

+36 30 982 0024

 

+36 30 227 2291

Cím:

3559 Répáshuta

 

Kossuth utca 29.

Knédli web design