website templates free download

KNÉDLI VENDÉGHÁZ

Szállás Répáshután a Knédli Hegyvidéki Vendégházban. Kényelmes apartman négy főnek kiadó a Bükk hegység közepén. Ideális túrázáshoz, kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez. A természet szerelmeseinek!

KNÉDLI Vendégház - Répásuta

KNÉDLI Vendégház Répáshuta

Kényelmes apartman kiadó Répáshután a Bükk hegység közepén. A természet szerelmeseinek!

Knédli Vendégház Répáshuta
Vendégházunk ideális szállás családoknak, nagyszülőknek unokákkal vagy baráti társaságoknak. A KNÉDLI Hegyvidéki Vendégházban, a Bükk hegység közepén mindazoknak ajánlunk szállást, akik aktív kikapcsolódásra, vagy csak csendes nézelődésre, pihenésre vágynak és este kultúrált körülmények között szeretnék álomra hajtani fejüket. A házhoz hatalmas pihenőkert csatlakozik, mely végében fenyőerdő, majd bükkös szalad fel a hegyoldalra. Pihenés a hegyekben talán el sem képzelhető szalonna sütés, grillezés vagy éppen bográcsolás nélkül. Vendégházunk maximum négy személy elhelyezésére alkalmas. Két hálószoba, étkező, teljesen felszerelt konyha és fürdőszoba áll vendégeink rendelkezésére. A parkolás a ház mellett, a kerítésen belül lehetséges.

Elhelyezkedés - A Knédli Vendégház Répáshután, Egertől és Miskolctól egyformán kb. 30 kilométerre, a falu központjában található. Mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel elérhető (utóbbi esetben csak Miskolcról). Vendégházunk ideális szállás túrázóknak, pihenésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyóknak, a természet szerelmeseinek. A Knédli vendégház közelében, pár perc sétára található posta, étterem, orvosi rendelő (rendelés csak kijelölt napokon és időben), kis élelmiszer boltok, templom, iskola, óvoda, faluház és a helyi önkormányzat. A Bükk hegységben több száz kilométer kijelölt túra-, és kerékpáros útvonal közül választhatunk.  

Kérjük foglalás előtt olvassa el Házirendünket

Répáshuta - a Bükk "leghegységibb" települése. A falu a Bükk hegység belsejében, a Nagy-fennsík peremétől délre, a Déli-Bükk oldalán, 500-575 m rengerszint feletti magasságban helyezkedik el. Lakóinak száma 550 körül van. A település kialakulását egy speciális gazdasági oknak, az üveggyártásnak köszönheti, amire nevének második része, a "huta" kifejezés is utal. Az éghajlati adottságoknak megfelelően a község határának természetes növénytakarója mindenütt lombhullató erdő. Répáshutát tölgyesek, gyertyános tölgyesek és bükkösök ölelik körbe. Barlangokban, akár az egész Bükk, ez a vidék is bővelkedik. A falu és környezetének szépsége, természeti értékei, remek fekvése, tengerszint feletti magassága és szubalpin klímája következtében Répáshuta elsőrangú, csaknem alhavasi jellegű üdülőtelepülés.
 • Érkezés - 14 órától. Kérjük értesítsenek az érkezés várható idejéről
 • Távozás - 10 óráig
 • Teljes apartman - Igen. az apartmant kizárólag egyben adjuk ki (még akkor is ha csak egy vendég érkezik). Szobánként az apartman nem bérelhető.
 • Férőhelyek száma - 4
 • Szobák száma - 2 - Két hálószoba 2 - 2 ággyal, 4 férőhelyes étkező. Természetesen takarókat, paplant, ágyhuzatot és törülközőt biztosítunk
 • WiFi - ingyenes
 • Konyha - teljesen felszerelt. Mikrohullámú sütő, 2 főzőfejes elektromos főzőlap, kenyér pirító, tea-, és kávéfőző, vízforraló, hűtőszekrény, edénykészletek, evőeszközök, főzőeszközök vannak.
 • Fürdőszoba - zuhany, mosdó. WC külön helységben
 • Fűtés - központi
 • Kert - a vendégházhoz hatalmas, rendezett pihenőkert kapcsolódik. A kertben két szalonnasütő hely és két pihenő terasz is található. A kert teljes egészében vendégeink rendelkezésére áll. Szalonna sütéshez, bográcsoláshoz nyársakat, bográcsot és fát (a szükséges mennyiségben) ingyen biztosítunk. Grillsütő van, faszenet térítés ellenében biztosítunk.
 • Célfuvar - amennyiben olyan túrát terveznek, hogy a kiinduló pontig szükségük van személyszállításra, előzetes egyeztetés alapján, szintén rendelkezésre állunk. Ha Ön vasúton vagy autóbusszal érkezik és szeretne késedelem nélkül eljutni Répáshutára, akkor a miskolci illetve az egri MÁV vagy autóbusz pályaudvarról Répáshutára és vissza célfuvart biztosítunk, szintén előzetes egyeztetés alapján.
 • Túra szervezés, vezetés - szeretne eljutni a Bükk hegység legszebb pontjaira? Segítünk Önnek a túrát megtervezni, megszervezni és el is kísérjük ha erre igény tartanak. Túra szervezést és vezetést vállalunk, a könnyű néhány órás sétától az egész-, vagy több napos túrákig előzetes egyeztetés alapján. Figyelem: térkép általában nálunk kapható, de azért ajánlatos erről gondoskodni.

HÁZIREND

 • A KNÉDLI VENDÉGHÁZ EGÉSZE NEMDODÁNYZÓ - bár a kertben természetesen lehet
 • HÁZI KEDVENCEKET KUTYA, MACSKA, stb. SAJNÁLATTAL, DE NEM FOGADUNK
 • NEM BEJELENTETT VENDÉGEK FOGADÁSA - kizárólag előzetes megállapodás szerint
 • ZAJONGÁS, PARTY - ... illetve  a ház és a falu nyugalmának megzavarása tilos
 • Csecsemők fogadására a Knédli Vendégház nem alkalmas, felszereléssel nem rendelkezünk.

ÁRAINK

AZ ÁRAINK AZ EGÉSZ APARTMANRA VONATKOZNAK
MINDHÁROM BANK SZÉP KÁRTYÁJÁT ELFOGADJUK!

FIGYELEM! Hétvégéken a szálláshely minimális foglalási időtartama két éjszaka.

Túra Répáshuta körül

1 személy:
7.600,- Ft / éj

Meghitt találkozás a természettel. Túrák és nagy séták Répáshuta körül is.

Három-kő, Bükk hegység

2 személy:
11.800,- Ft / éj

A Bükk hegység romantikus helyei elérhető közelségben
 

Knédli Vendégház kert

3 személy:
16.500,- Ft/ éj

Felhőtlen pihenés és kikapcsolódás a Knédli Vendégház hatalmas kertjében

Nagy-mező Bükk hegység

4 személy:
17.500,- Ft / éj

A baráti társaság minden tagja a természet szerelmese lesz...


Az egy éjszakára szóló foglalás esetén fizetendő felár: 500,- Ft/fő/éj
Fűtési idényben fűtési hozzájárulást számítunk fel: 950,- Ft / éj / apartman

ÁRAINK A 18 ÉVEN FELÜLIEKRE ÉRVÉNYES
300,- Ft IDEGENFORGALMI ADÓT NEM TARTALMAZZÁK.
Az idegenforgalmi adót készpénzben, elszámoláskor kérjük kifizetni. 

MEGKÖZELÍTÉS

Répáshuta félúton fekszik Miskolc és Eger között, mindkét várostól kb. 30 kilométerre

Személygépkocsival - két útvonal lehetséges (A) Eger - Felsőtárkány - Répáshuta, vagy a (B) Miskolc - Lillafüred - Répáshuta.

GPS koordinátáink: 48°02'54.8"N 20°31'26.8"E vagy 48.048548, 20.524096

Vonnattal és/vagy busszal  - Miskolc az első állomás. Itt a pályaudvaron át kell szállni az 1-es városi buszra, amelyről a Búza téren kell leszállni (a menetidő körülbelül 10 perc). Ha még be is kell vásárolni, akkor a Búza téren a piacon, vagy a környékbeli bevásárló központokban ez megtehető. A Búza téren, a buszpályaudvarról indulnak a buszok Répáshutára a Volán menetrendje szerint, amely a neten megtalálható.

Eger felől Répáshutára hét közben nincs busz közlekedés. Hétvégén időszakosan van, de erről mindenképpen érdeklődjenek a Volánnál.

KAPCSOLAT

Cím

3559 Répáshuta 
Kossuth utca29

Elérhetőség

Email: vendeghaz@knedli.com
T: +36 30 982 0024
T: +36 30 227 2291