html web templates

KNÉDLI VENDÉGHÁZ

Szállás Répáshután a Knédli Hegyvidéki Vendégházban. Kényelmes apartman négy főnek kiadó a Bükk hegység közepén. Ideális túrázáshoz, kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez. A természet szerelmeseinek!

KNÉDLI Vendégház - Répásuta

KNÉDLI Vendégház Répáshuta

Kényelmes apartman kiadó Répáshután a Bükk hegység közepén. A természet szerelmeseinek!

Knédli Vendégház Répáshuta
Vendégházunk ideális szállás családoknak, nagyszülőknek unokákkal vagy baráti társaságoknak. A KNÉDLI Hegyvidéki Vendégházban, a Bükk hegység közepén mindazoknak ajánlunk szállást, akik aktív kikapcsolódásra, vagy csak csendes nézelődésre, pihenésre vágynak és este kultúrált körülmények között szeretnék álomra hajtani fejüket. A házhoz hatalmas pihenőkert csatlakozik, mely végében fenyőerdő, majd bükkös szalad fel a hegyoldalra. Pihenés a hegyekben talán el sem képzelhető szalonna sütés, grillezés vagy éppen bográcsolás nélkül. Vendégházunk maximum négy személy elhelyezésére alkalmas. Két hálószoba, étkező, teljesen felszerelt konyha és fürdőszoba áll vendégeink rendelkezésére. A parkolás a ház mellett, a kerítésen belül lehetséges.

Elhelyezkedés - A Knédli Vendégház Répáshután, Egertől és Miskolctól egyformán kb. 30 kilométerre, a falu központjában található. Mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel elérhető (utóbbi esetben csak Miskolcról). Vendégházunk ideális szállás túrázóknak, pihenésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyóknak, a természet szerelmeseinek. A Knédli vendégház közelében, pár perc sétára található posta, étterem, orvosi rendelő (rendelés csak kijelölt napokon és időben), kis élelmiszer boltok, templom, iskola, óvoda, faluház és a helyi önkormányzat. A Bükk hegységben több száz kilométer kijelölt túra-, és kerékpáros útvonal közül választhatunk.  

Kérjük foglalás előtt olvassa el Házirendünket

Répáshuta - a Bükk "leghegységibb" települése. A falu a Bükk hegység belsejében, a Nagy-fennsík peremétől délre, a Déli-Bükk oldalán, 500-575 m rengerszint feletti magasságban helyezkedik el. Lakóinak száma 550 körül van. A település kialakulását egy speciális gazdasági oknak, az üveggyártásnak köszönheti, amire nevének második része, a "huta" kifejezés is utal. Az éghajlati adottságoknak megfelelően a község határának természetes növénytakarója mindenütt lombhullató erdő. Répáshutát tölgyesek, gyertyános tölgyesek és bükkösök ölelik körbe. Barlangokban, akár az egész Bükk, ez a vidék is bővelkedik. A falu és környezetének szépsége, természeti értékei, remek fekvése, tengerszint feletti magassága és szubalpin klímája következtében Répáshuta elsőrangú, csaknem alhavasi jellegű üdülőtelepülés.
 • Érkezés - 14 órától. Kérjük értesítsenek az érkezés várható idejéről
 • Távozás - 10 óráig
 • Teljes apartman - Igen. az apartmant kizárólag egyben adjuk ki (még akkor is ha csak egy vendég érkezik). Szobánként az apartman nem bérelhető.
 • Férőhelyek száma - 4
 • Szobák száma - 2 - Két hálószoba 2 - 2 ággyal, 4 férőhelyes étkező. Természetesen takarókat, paplant, ágyhuzatot és törülközőt biztosítunk
 • WiFi - ingyenes
 • Konyha - teljesen felszerelt. Mikrohullámú sütő, 2 főzőfejes elektromos főzőlap, kenyér pirító, tea-, és kávéfőző, vízforraló, hűtőszekrény, edénykészletek, evőeszközök, főzőeszközök vannak.
 • Fürdőszoba - zuhany, mosdó. WC külön helységben
 • Fűtés - központi
 • Kert - a vendégházhoz hatalmas, rendezett pihenőkert kapcsolódik. A kertben két szalonnasütő hely és két pihenő terasz is található. A kert teljes egészében vendégeink rendelkezésére áll. Szalonna sütéshez, bográcsoláshoz nyársakat, bográcsot és fát (a szükséges mennyiségben) ingyen biztosítunk. Grillsütő van, faszenet térítés ellenében biztosítunk.
 • Célfuvar - amennyiben olyan túrát terveznek, hogy a kiinduló pontig szükségük van személyszállításra, előzetes egyeztetés alapján, szintén rendelkezésre állunk. Ha Ön vasúton vagy autóbusszal érkezik és szeretne késedelem nélkül eljutni Répáshutára, akkor a miskolci illetve az egri MÁV vagy autóbusz pályaudvarról Répáshutára és vissza célfuvart biztosítunk, szintén előzetes egyeztetés alapján.
 • Túra szervezés, vezetés - szeretne eljutni a Bükk hegység legszebb pontjaira? Segítünk Önnek a túrát megtervezni, megszervezni és el is kísérjük ha erre igény tartanak. Túra szervezést és vezetést vállalunk, a könnyű néhány órás sétától az egész-, vagy több napos túrákig előzetes egyeztetés alapján. Figyelem: térkép általában nálunk kapható, de azért ajánlatos erről gondoskodni.

HÁZIREND

 • A KNÉDLI VENDÉGHÁZ EGÉSZE NEMDODÁNYZÓ - bár a kertben természetesen lehet
 • HÁZI KEDVENCEKET KUTYA, MACSKA, stb. SAJNÁLATTAL, DE NEM FOGADUNK
 • NEM BEJELENTETT VENDÉGEK FOGADÁSA - kizárólag előzetes megállapodás szerint
 • ZAJONGÁS, PARTY - ... illetve  a ház és a falu nyugalmának megzavarása tilos
 • Csecsemők fogadására a Knédli Vendégház nem alkalmas, felszereléssel nem rendelkezünk.

ÁRAINK

AZ ÁRAINK AZ EGÉSZ APARTMANRA VONATKOZNAK
MINDHÁROM BANK SZÉP KÁRTYÁJÁT ELFOGADJUK!

FIGYELEM! Az ünnepi hosszú hétvégéken (március 15. április 19. Húsvét, június 10. Pünkösd, augusztus 20. és november 1. ) a szálláshely minimális foglalási időtartama két éjszaka.

Túra Répáshuta körül

1 személy:
6.800,- Ft / éj

Meghitt találkozás a természettel. Túrák és nagy séták Répáshuta körül is.

Három-kő, Bükk hegység

2 személy:
8.800,- Ft / éj

A Bükk hegység romantikus helyei elérhető közelségben
 

Knédli Vendégház kert

3 személy:
12.400,- Ft/ éj

Felhőtlen pihenés és kikapcsolódás a Knédli Vendégház hatalmas kertjében

Nagy-mező Bükk hegység

4 személy:
15.600,- Ft / éj

A baráti társaság minden tagja a természet szerelmese lesz...


Az egy éjszakára szóló foglalás esetén fizetendő felár: 500,- Ft/fő/éj
Fűtési idényben fűtési hozzájárulást számítunk fel: 800,- Ft / éj / apartman

ÁRAINK A 18 ÉVEN FELÜLIEKRE ÉRVÉNYES
200,- Ft IDEGENFORGALMI ADÓT NEM TARTALMAZZÁK.
Az idegenforgalmi adót készpénzben, elszámoláskor kérjük kifizetni. 

MEGKÖZELÍTÉS

Répáshuta félúton fekszik Miskolc és Eger között, mindkét várostól kb. 30 kilométerre

Személygépkocsival - két útvonal lehetséges (A) Eger - Felsőtárkány - Répáshuta, vagy a (B) Miskolc - Lillafüred - Répáshuta.

GPS koordinátáink: 48°02'54.8"N 20°31'26.8"E vagy 48.048548, 20.524096

Vonnattal és/vagy busszal  - Miskolc az első állomás. Itt a pályaudvaron át kell szállni az 1-es városi buszra, amelyről a Búza téren kell leszállni (a menetidő körülbelül 10 perc). Ha még be is kell vásárolni, akkor a Búza téren a piacon, vagy a környékbeli bevásárló központokban ez megtehető. A Búza téren, a buszpályaudvarról indulnak a buszok Répáshutára a Volán menetrendje szerint, amely a neten megtalálható.

Eger felől Répáshutára hét közben nincs busz közlekedés. Hétvégén időszakosan van, de erről mindenképpen érdeklődjenek a Volánnál.

KAPCSOLAT

Cím

3559 Répáshuta 
Kossuth utca29

Kapcsolat

Email: vendeghaz@knedli.com
T: +36 30 982 0024
T: +36 30 227 2291